Wyjątkowe i smaczne ciasta to wspaniały poczęstunek na każdą okazję. Oferowane przez nas torty są tworzone z najwyższą starannością i pieczołowitością. Do wyboru posiadamy wyjątkowe kompozycje na bazie kremu. Połączenie słodkości i owoców, czekoladowa nuta lub krem uwieńczony kropelką alkoholu przyciągają smakoszy słodkich i smacznych deserów. Dla osób, preferujących ciasta lekkie, oferujemy tort z bitą śmietaną idealny zarówno w letnie jak i zimowe popołudnia. Zapraszamy do szczegółowego zapoznania się z ofertą.

Tort wiśniowy
Tort wiśniowy
kakaowe biszkopty przełożone bitą śmietaną z dodatkiem wiśni, dekorowany bitą śmietaną, wiśnią w żelu i wiórkami z polewy czekoladowej

Tort węgierski
Tort węgierski
biszkopty kakaowe przełożone kakaowym kremem russel z dodatkiem spirytusu, wiśni i rodzynek, wykończony polewą czekoladową i obsypany krokantem z orzecha arachidowego

Tort paryżanka
Tort paryżanka
jasne biszkopty przełożone kremem budyniowym i bitą śmietaną, wykończone posypką o smaku truskawkowym oraz żelem na zimno

Tort królewski
Tort królewski
biszkopt kakaowy pokryty musem o smaku ciemnej czekolady, na tym jasny biszkopt z warstwą musu o smaku białej czekolady, ostatnia warstwa składa się z kakaowego biszkoptu i musu o smaku ciemnej czekolady, całość pokryta kakaowym kremem russel i oblana polewą czekoladową, boki oprószone wiórkami z polewy czekoladowej

Tort czekoladowy
Tort czekoladowy
kakaowe biszkopty przełożone kremem russel z dodatkiem kakao i spirytusu, oblane polewą czekoladową i obsypane wiórkami kokosowymi z kakao, dekoracja z kremu russel

Tort czekoladowo-malinowy
Tort czekoladowo-malinowy
Biszkopty kakaowy i jasny przełożone ganachem o smaku czekoladowym z dodatkiem malin, pokryty śmietaną z dodatkiem wiórków z polewy czekoladowej

Śmietankowy
Śmietankowy
jasne biszkopty przełożone bitą śmietaną, dekorowane białą czekoladą, bitą śmietaną i owocami

Porzeczkowa finezja
Porzeczkowa finezja
jasne biszkopty przełożone galaretką porzeczkową oraz musem o smaku białej czekolady z zatopionym owocem porzeczki, boki obłożone kruchą polewą czekoladową, całość pokryta żelem

Kajmakowo-bezowy
Kajmakowo-bezowy
Krucha podstawa ciasta pokryta marmoladą o smaku morelowym, przykryty kremem kajmakowym wymieszanym z kruszoną bezą, z kawałkami śliwek suszonych oraz rodzynek namoczonych w spirytusie. Boki obsypane prażonymi płatkami migdałów, góra tortu wykończona bezą kawową i polewą czekoladową.

Galaxy
Galaxy
ciemny biszkopt przełożony puszystym kremem czekoladowym z odrobiną alkoholu oraz pomarańczowym biszkoptem otulonym kremem mandarynkowym

Tort migdałowy
Tort migdałowy
jasne biszkopty przełożone śmietaną o smaku migdałowym, boki tortu obsypane prażonymi płatkami migdałowymi

Wiosenny
Wiosenny
jasne biszkopty przełożone bitą śmietaną, dekorowane wiórkami kokosowymi, bitą śmietana i owocami

Tort chałwowy
Tort chałwowy
kakaowy biszkopt pokryty masą czekoladową z dodatkiem bezy i chałwy, pokryte kremem budyniowym i jasnym biszkoptem wykończone glazurą czekoladową