Lista smaków
Smaki tortów z naszej cukierni to bogata oferta składników, z których przygotowujemy na Państwa życzenie nasze torty. Poniżej przedstawiamy listę kompozycji, która pomoże Państwu dokonać wyboru.
Torty na bitej śmietanie

BITA ŚMIETANA Z MASCARPONE
Ciemne biszkopty przełożone bitą śmietaną z dodatkiem serka mascarpone.

BITA ŚMIETANA Z MASCARPONE I MALINĄ
Ciemne biszkopty przełożone bitą śmietaną z dodatkiem serka mascarpone oraz malin.
Smak dostępny w sezonie letnim.

BUDYNIOWY
Jasne biszkopty przełożone kremem budyniowym i bitą śmietaną.

CHRUPIĄCA CZEKOLADA
Jasne biszkopty przełożone ciemnym ganaszem czekoladowym z chrupiącymi kuleczkami oraz bitą śmietaną z kolorowymi kuleczkami owocowymi.

CZEKOLADOWA WIŚNIA
Ciemny i jasny biszkopt przełożony bitą śmietaną połączoną z mleczną czekoladą z dodatkiem kawałków orzechów laskowych i arachidowych oraz bitą śmietaną z wiśniami w żelu.

CZEKOLADOWO-MALINOWY
Ciemny biszkopt przełożony ciemnym ganaszem czekoladowym z dodatkiem malin oraz bitą śmietaną z dodatkiem kawałków polewy kakaowej.
Smak nieodpowiedni do tortów w masie cukrowej.

CZEKOLADOWY Z CHRUPKĄ
Ciemne biszkopty przełożone delikatnym czekoladowym kremem i ciasteczkowo-czekoladową chrupką.
Smak nieodpowiedni do tortów w masie cukrowej.

GALAXY (z alkoholem)
Ciemny i pomarańczowy biszkopt przełożony musem z dodatkiem gorzkiej czekolady oraz bitą śmietaną z dodatkiem manadrynek w żelu.
Z alkoholem!

GNIECIONA TRUSKAWKA
Jasne biszkopty przełożone bitą śmietaną ze zmiksowanymi truskawkami.

KAKAOWY
Ciemne biszkopty przełożone kremem kakaowym.
Smak nieodpowiedni do tortów w masie cukrowej.

KRÓLEWSKI (z alkoholem)
Ciemny i jasny biszkopt przełożony kremem kakaowym z kawałkami orzechów laskowych oraz jasnym kremem z dodatkiem śmietanki.
Z alkoholem!

PISTACJOWY
Jasne biszkopty przełożone bitą śmietaną o smaku pistacjowym oraz warstwą crunchu pistacjowego.

PORZECZKOWA FINEZJA
Jasne biszkopty przełożone galaretką porzeczkową oraz musem śmietankowym z dodatkiem porzeczki.
Smak nieodpowiedni do tortów w masie cukrowej.

ROZKOSZ PORZECZKOWA
Ciemny i jasny biszkopt przełożony kremem kakaowym i nadzieniem z czarnej porzeczki oraz bitą śmietaną z dodatkiem czarnej porzeczki.

ŚMIETANKOWO-KAKAOWY
Jasne biszkopty przełożone bitą śmietaną o smaku kakaowym.

ŚMIETANKOWY
Jasne biszkopty przełożone bitą śmietaną.

ŚMIETANKOWY Z BRZOSKWINIAMI
Jasne biszkopty przełożone bitą śmietaną z kawałkami brzoskwiń.

ŚMIETANKOWY Z MALINAMI
Jasne biszkopty przełożone bitą śmietaną z kawałkami malin.
Smak dostępny w sezonie letnim.

TIRAMISU
Ciemne biszkopty nasączone naparem z kawy, przełożone bitą śmietaną z dodatkiem serka mascarpone o smaku tiramisu.

WIŚNIOWY
Ciemne biszkopty przełożone bitą śmietaną z dodatkiem wiśni.
Torty kremowe

JABŁKOWY
Ciemne i jasne biszkopty przełożone warstwą prażonych jabłek, kakaowym kremem russel bez alkoholu oraz nadzieniem o smaku toffi z dodatkiem rodzynek i prażonych orzechów włoskich.

MALAGA (z alkoholem)
Ciemne biszkopty przełożone kremem o smaku malagi z rodzynkami w rumie.
Z alkoholem!

ORZECHOWY (z alkoholem)
Jasne biszkopty przełożone kremem russel o smaku orzechowym.
Z alkoholem!

ORZESZKOWY
Jasne biszkopty przełożone kremem russel bez alkoholu o smaku orzechowym.

WĘGIERSKI (z alkoholem)
Ciemne biszkopty przełożone kremem russel z dodatkiem kakao, wiśni i rodzynek.
Z alkoholem!

Z CZEKOLADĄ (z alkoholem)
Ciemne biszkopty przełożone kremem russel kakaowym.
Z alkoholem!