POSZUKUJEMY:
KOORDYNATORA PRODUKCJI CUKIERNICZEJ
miejsce pracy: Szczecin Dąbie – ul. Uranowa
Świat słodyczy nie ma przed Tobą tajemnic? Jesteś wciąż głodny nowych smaków? Masz duszę artysty a Twoja kreatywność nie zna granic?
A przy tym…
Nie są Ci obce procesy powstawania produktów cukierniczych również od strony praktycznej? Lubisz pracować z ludźmi i dzielić się swoją wiedzą?
Świetnie, bo szukamy właśnie Ciebie!
W związku z ciągłym rozwojem poszukujemy do naszego Zespołu ambitnej, kreatywnej i sumiennej osoby, która pomoże nam wprowadzić świat naszych słodyczy w zupełnie nowy wymiar.
Co wchodzi w zakres obowiązków?
- Praca przy produkcji wyrobów cukierniczych, lodów oraz wyrobów czekoladowych typu czekolady i praliny
- Tworzenie nowych receptur, kreowanie wyglądu produktów cukierniczych, tworzenie planów dekoracji, ścisła współpraca z działami odpowiedzialnymi za design naszych słodyczy (produkty cukiernicze, lody, czekolady, praliny),
- Dbałość o najwyższą jakość naszych wyrobów oraz powtarzalność ich wykonania,
- Opracowywanie, wdrażanie a także optymalizacja i kontrola procesów powstawania naszych słodkich wyrobów,
- Wsparcie szkoleniowe, umiejętne dzielenie się wiedzą z naszymi Cukiernikami,
- Poszukiwanie pomysłów oraz współtworzenie nowych receptur lodziarskich i cukierniczych,
- Przeprowadzanie prób procesów powstawania słodyczy oraz ustalanie optymalnych parametrów, by zapewnić ich wysoką jakość i powtarzalność,
- Dekorowanie tortów i wyrobów cukierniczych
- Kontrola kosztów i procesów powstawania słodyczy oraz ich zgodności z przyjętymi w branży spożywczej normami
- Budowanie pozytywnego wizerunku marki oferującej produkty najwyższej jakości
Czego od Ciebie oczekujemy?
- Bardzo dobrej znajomości różnych technik wyrobu, dekoracji, zdobienia produktów cukierniczych oraz lodów; zmysł artystyczny i estetyczny to bardzo ważny atut!
- Znajomości trendów cukierniczych i stałej chęci pogłębiania tej wiedzy
- Gotowości do pracy zmianowej
- Doskonałej organizacji oraz umiejętności pracy pod presją czasu
- Kreatywności, ciekawości trendów i ambicji w wprowadzaniu w życie własnych pomysłów
- Umiejętności pracy w zespole, łatwości w przekazywaniu i dzieleniu się wiedzą
- Inicjatywy i samodzielności w działaniu
- Zdolności manualnych (mile widziane osoby z doświadczeniem w pracy na stanowisku dekoratora cukierniczego i wysokim poczuciem estetyki)
- Praktycznych umiejętności w zakresie tworzenia receptur, gotowych produktów oraz w przygotowaniu na nie kalkulacji
- Umiejętności w projektowaniu, wdrażaniu i usprawnianiu procesów powstawania wyrobów (znajomość procesów technologicznych to dodatkowy atut!).
- Aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych (możliwość zrobienia badań po decyzji o zatrudnieniu)
Co otrzymasz w zamian za swoją pracę:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Atrakcyjne wynagrodzenie zależne od doświadczenia i umiejętności
- Udział w szkoleniach podnoszących kwalifikację oraz targach branżowych
- premie uznaniowe, premie świąteczne, dofinansowanie do wypoczynku
- możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz pakietu medycznego
Aplikacja:
Aby wziąć udział w rekrutacji prześlij swoje CV (na adres rekrutacja@asprod.com.pl ) z klauzulą:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)).
Informujemy ponadto, że skontaktujemy się z wybranymi osobami oraz, że nie zwracamy nadesłanych aplikacji.