Koordynator produkcji cukierniczej

POSZUKUJEMY:

KOORDYNATORA PRODUKCJI CUKIERNICZEJ

miejsce pracy: Szczecin Dąbie – ul. Uranowa

Świat słodyczy nie ma przed Tobą tajemnic? Jesteś wciąż głodny nowych smaków? Masz duszę artysty a Twoja kreatywność nie zna granic?

A przy tym…

Nie są Ci obce procesy powstawania produktów cukierniczych również od strony praktycznej? Lubisz pracować z ludźmi i dzielić się swoją wiedzą?

Świetnie, bo szukamy właśnie Ciebie!

W związku z ciągłym rozwojem poszukujemy do naszego Zespołu ambitnej, kreatywnej i sumiennej osoby, która pomoże nam wprowadzić świat naszych słodyczy w zupełnie nowy wymiar.

Co wchodzi w zakres obowiązków?

  • Praca przy produkcji wyrobów cukierniczych, lodów oraz wyrobów czekoladowych typu czekolady i praliny
  • Tworzenie nowych receptur, kreowanie wyglądu produktów cukierniczych, tworzenie planów dekoracji, ścisła współpraca z działami odpowiedzialnymi za design naszych słodyczy (produkty cukiernicze, lody, czekolady, praliny),
  • Dbałość o najwyższą jakość naszych wyrobów oraz powtarzalność ich wykonania,
  • Opracowywanie, wdrażanie a także optymalizacja i kontrola procesów powstawania naszych słodkich wyrobów,
  • Wsparcie szkoleniowe, umiejętne dzielenie się wiedzą z naszymi Cukiernikami,
  • Poszukiwanie pomysłów oraz współtworzenie nowych receptur lodziarskich i cukierniczych,
  • Przeprowadzanie prób procesów powstawania słodyczy oraz ustalanie optymalnych parametrów, by zapewnić ich wysoką jakość i powtarzalność,
  • Dekorowanie tortów i wyrobów cukierniczych
  • Kontrola kosztów i procesów powstawania słodyczy oraz ich zgodności z przyjętymi w branży spożywczej normami
  • Budowanie pozytywnego wizerunku marki oferującej produkty najwyższej jakości

Czego od Ciebie oczekujemy?

  • Bardzo dobrej znajomości różnych technik wyrobu, dekoracji, zdobienia produktów cukierniczych oraz lodów; zmysł artystyczny i estetyczny to bardzo ważny atut!
  • Znajomości trendów cukierniczych i stałej chęci pogłębiania tej wiedzy
  • Gotowości do pracy zmianowej
  • Doskonałej organizacji oraz umiejętności pracy pod presją czasu
  • Kreatywności, ciekawości trendów i ambicji w wprowadzaniu w życie własnych pomysłów
  • Umiejętności pracy w zespole, łatwości w przekazywaniu i dzieleniu się wiedzą
  • Inicjatywy i samodzielności w działaniu
  • Zdolności manualnych (mile widziane osoby z doświadczeniem w pracy na stanowisku dekoratora cukierniczego i wysokim poczuciem estetyki)
  • Praktycznych umiejętności w zakresie tworzenia receptur, gotowych produktów oraz w przygotowaniu na nie kalkulacji
  • Umiejętności w projektowaniu, wdrażaniu i usprawnianiu procesów powstawania wyrobów (znajomość procesów technologicznych to dodatkowy atut!).
  • Aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych (możliwość zrobienia badań po decyzji o zatrudnieniu)

Co otrzymasz w zamian za swoją pracę:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Atrakcyjne wynagrodzenie zależne od doświadczenia i umiejętności
  • Udział w szkoleniach podnoszących kwalifikację oraz targach branżowych
  • premie uznaniowe, premie świąteczne, dofinansowanie do wypoczynku
  • możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz pakietu medycznego

Aplikacja:

Aby wziąć udział w rekrutacji prześlij swoje CV (na adres rekrutacja@asprod.com.pl ) z klauzulą:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)).

Informujemy ponadto, że skontaktujemy się z wybranymi osobami oraz, że nie zwracamy nadesłanych aplikacji.